Nominated for Liebster Award….

😊

Here…. I am Anushree Srivastava.

Hello Dakshali Gupta and Rockshayar Irfan Ali Khan, Thank you so much dear for nominating me for this award.

It really means a lot to me. Dakshali and Irfan….you both are really awesome and I love to read both of your on blog.

And guys…. Please do check Dakshali’s blog: poetrylance.wordpress.com and also do check Irfan’s blog: Rockshayar.com

Rules for this award :-

1- Thanks the blogger who has nominated you and provide the link of their blog.

2- Answer the 11 question given to you.

3- Nominate 11 other blogger and ask your nominees 11 question.

4- Notify your nominees once you have uploaded your post.

My answers :-

1- Introvert or extrovert? Reason?

🤣
🤣

Ans- Extovert…… because it is my nature .

2- Which is your favourite movie and why?

Ans- I want to become a fearless lady. So, adventure and horror movies are my favourite.

3- When is your birthday?

Ans- 24 June.

4- who is your favourite blogger?

Ans- Each and every blogger…..who is here.

5- Describe yourself in 5 words.

Ans- Trustable, Emotional, Innocent, Friendly and sometime angr too.

6- what’s your ambition?

😍

Ans- Always available for all who trust me heartedly and…… become my father’s proud and my lifepartner’s favourite also .

7- What’s special about the country you live in?

🇮🇳

Ans- lndia ……. unity in diversity.

8- Favourite destination outside your country?

Ans- ……Aww! A long trip to “Maldives”.

9- Best advice by your best friend?

😘
🤣
🤣

Ans- She says….. don’t be panic yaar… I am always with you in all good and bad situations of life and she also says….. love you too my love.

10- your best way of passing time?

Ans- Reading books or listening song or sitting alone and look outside of my house.

11- Tell one of your good memory.

😍
😍

Ans- all memories are good and priceless…….when I am with my lifepartner.

☺

Thank you so much bloggers, For reading this 

☆ Questions to be same for every nominees….

Note :- I will separately nominate each and every blogger on their respective blogs !!

Published by StrongSoulTalks

simplicity is my identity

23 thoughts on “Nominated for Liebster Award….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: